Casa - Banca

Creat de dfreddie, Decembrie 21, 2017, 05:31:29 PM

« precedentul - următorul »

dfreddie

La introducerea unui B.F. la alte plati, la derularea conturilor contabile nu mai apare explicatia conturilor. Cred ca era util!
Not too bad for a blind man ...

elis

#1
Tooltip-ul pe lista de conturi există doar că pe versiunile mai noi de browsere (Firefox) nu mai funcționează!
Pentru versiunea următoare de aplicație am refăcut astfel încât să-l accepte și ultimele variante de Firefox.

bogdy

O fi topicul vechi dar are relevanta. La dispozitiile de plata suma in litere apare "una suta lei" indiferent de suma in cifre...

elis

Este un bug care se remediază în versiunea următoare.

bogdy

Ca tot tine de banca. Am o dilema. Initial am avut un singur cont in banca. Acum din motive diverse am ajuns sa am doua. Care ar fi solutia optima de adaugare a celui de-al doilea cont? M-am gandit sa creez doua analitice distincte: 5121.01 pentru contul vechi si 5121.02 pentru cel nou. Idei ? Pareri?

elis

Conturile analitice trebuie create (Administrare/Alte date/Conturi), adăugate în date firmă la conturi bancă (Administrare/Inițializare/Date firmă/Conturi bancă), și la operatorii care introduc extrase de cont bifate ca și conturi accesibile  (Administrare/Operatori-Personal/Operatori).

Dacă trecerea se face de la început de an se poate muta soldul în formularul de inițializare balanță (Administrare/Inițializare/Balanță) pe luna ianuarie ( cu luna decembrie închisă). Se adaugă noul analitic (5121.01) cu sumele de la 5121 și se pun pe 0 cele de la 5121. Dacă se face în timpul anului ( se poate aplica și din ianuarie, doar că va genera rulaj pe 5121 si pe noul an) se face o notă contabilă de mână 5121.01=5121 cu soldul de transferat.

Extrasul de cont se va face apoi pe noul cont analitic, introducând la primul extras și soldul inițial (suma transferată în balanță).

gionica669

Anvelope all season ieftine orice auto.