Adaugare documente online

Creat de ciplog26, Aprilie 05, 2018, 02:04:24 PM

« precedentul - următorul »

ciplog26

Am vazut o aplicatie de contabilitate interesanta (numai din punctul asta de vedere) care prin intermediul ei se incarca pozele sau documentele scanate, astfel procesandu-se mai rapid de contabil si care e facuta special pentru lucrul la distanta. http://rightup.ro
Ma gandeam ca ar merge si la noi un buton sub "ECR" care sa se numeasca de exemplu "Scanari" si sa deschide folderul cu documentele incarcate. Tot la acest buton ar merge si o averizare mica cu nr de documente incarcate si nevizualizate.
  •  

cios

Ideea de upload de documente am început s-o implementăm în Websal pentru depozitarea declarațiilor, recipiselor și urmărirea status-ului. Nu s-a avansat prea mult, fiind mereu alte priorități.

În aceeași categorie intră o aplicație separată pe care am creat-o, prin care se poate administra un repository gen sistem de fișiere cu acces controlat. Poate e utilă ca atare, și se poate îmbunătăți. Dacă vreți, v-o putem trimite s-o încercați.

Accesarea unui astfel de repository direct din Webgest e și ea folositoare, doar că trebuie gândită implementarea împreună cu soluția de depozitare și a altor fișiere folosite în aplicație, gen contracte sau alte acte scanate. Și stabilite niveluri și criterii de acces. Încet, ardelenește, poate prinde cheag!
  •  

ciplog26

Ok. Multumim. Avem si noi o solutie pentru asa ceva dar binenteles ca e separata de Webgest. Asteptam ceva integrat in Webgest.
  •