Autor Subiect: Pontaj pt listare  (Citit de 2083 ori)

Offline ciplog26

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
    • Vezi Profilul
Pontaj pt listare
« : Iulie 24, 2017, 11:40:11 p.m. »
In urma unui control ITM se doreste listat pontajul. Se poate face ceva in sensul asta? Am rezolvat rudimentar cu Print Screen.
Multumesc

Offline cios

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 683
    • Vezi Profilul
Re: Pontaj pt listare
« Răspuns #1 : Iulie 25, 2017, 11:50:19 a.m. »
Print Screen la care pagină? La cea din Rapoarte/Salarizare/Foaie pontaj, și nu apare butonul Tipărire?

Offline ciplog26

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
    • Vezi Profilul
Re: Pontaj pt listare
« Răspuns #2 : Iulie 25, 2017, 12:01:50 p.m. »
nu. nu apare

Offline cios

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 683
    • Vezi Profilul
Re: Pontaj pt listare
« Răspuns #3 : Iulie 25, 2017, 12:04:26 p.m. »
Nu apare butonul Tipărire și lista cu pontajul apare?

Offline ciplog26

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
    • Vezi Profilul
Re: Pontaj pt listare
« Răspuns #4 : Iulie 25, 2017, 12:08:01 p.m. »
lista cu pontajul apare dupa care intru pe fiecare salariat sa vad pontajul care trebuie listat

Offline cios

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 683
    • Vezi Profilul
Re: Pontaj pt listare
« Răspuns #5 : Iulie 25, 2017, 12:12:31 p.m. »
Sigur e vorba de "Foaia pontaj" din calea Rapoarte/Salarizare/Foaie pontaj ? Această listă (foaie) nu-i în meniul de Pontaj, unde doar se editează datele.

Offline ciplog26

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
    • Vezi Profilul
Re: Pontaj pt listare
« Răspuns #6 : Iulie 25, 2017, 01:04:04 p.m. »
nu, ma duceam pe pontaj, salariat ...
scuze, nu vazusem modalitatea asta

Offline cios

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 683
    • Vezi Profilul
Re: Pontaj pt listare
« Răspuns #7 : Iulie 25, 2017, 06:45:49 p.m. »
Sunt binevenite sugestii de notare și de organizare mai bună a meniurilor.

Cum e cu cealaltă problemă, eroarea de la lista de salariați?