smartphone, tableta

Creat de ciplog26, Ianuarie 06, 2014, 09:15:57 AM

« precedentul - următorul »

ciplog26

Spuneati undeva in pagina de prezentare pe webgest.ro: "Acces, dacă este nevoie, de oriunde, prin internet, de pe orice PC sau dispozitiv mobil (smartphone, tabletă)."
Am incercat mai multe variante de browser pe Android dar n-am gasit niciunul compatibil. Am incercat chiar Firefox Beta 27.0 (ultima varianta). Trebuie instalat vreun plugin ceva?
  •  

cios

Ce anume nu funcționează, în ce măsură browser-ele încercate nu sunt compatibile?

Pentru unele formulare complexe (cu multe opțiuni, condiționări, ferestre suprapuse) va fi mai greu, dar rapoartele ar trebui să fie funcționale. Desigur va mai fi mult de lucru cu optimizarea pentru diverse dispozitive, dar măcar pentru unele poate reușim în acest nou an.
  •  

ciplog26

Am reusit cu firefox beta pe Android sa deschid de exemplu Clienti - iar in momentul urmator cand apas Facturare se deschide submeniul dupa care de cele mai multe ori se inchide rapid (deobicei nu ramane deschis dar au fost dati in care l-am pacalit si a ramas deschis). In factura la date client - denumire nu apare lista de clienti si nu poti sa mai faci nimic. Ce are in plus Firefox-ul pt desktop ?
  •  

cios

#3
Problemele/diferențele apar de la felul în care este implementat suportul pentru javascript în browser-e. Sunt diferențe și la același browser, de la o versiune la alta.

Formularul de facturare din aplicație este făcut pe un stil mai vechi, unde se utilizează anumite librării javascript care fac ca acest formular să nu funcționeze corect nici pe desktop decât pe Firefox (dacă ați încercat pe Chrome, ați observat probabil acest lucru). În schimb, celălalt formular principal, cel de recepție, a fost actualizat la tehnologiile mai noi, inclusiv HTML5.

Până vom reface formularul de facturare (am și amânat asta tocmai pentru a face teste și a găsi o variantă optimă chiar și pentru device-urile de care vorbim aici), vă rugăm să încercați funcționalitatea pe formularul de recepție și să ne dați feedback. Vom încerca să acoperim cât mai bine situația pe browser-ele de pe versiunile mai noi de Android.
  •