Main Menu

e-Factura

Creat de Razvan Valentin, Februarie 15, 2025, 11:47:55 AM

« precedentul - următorul »

Razvan Valentin

Buna ziua,

la validare e-Factura am aceasta lungaaaa eroare ... oare ce ar purtea sa fie ?

Putin ajutor si multumesc anticipat.

Vali
Vali
  •  

cios

Sunt ciudate acele formule foarte lungi de verificare. Validarea online ( https://www.anaf.ro/uploadxmi/ ) dă același rezultat ?
  •  

Razvan Valentin

Mesajul de pe validatorul ANAF este astfel:

Fisierul XML Fact_2000024_BăltăXXXXX-Dragoș-Florin.xml nu este valid. Au fost identificate urmatoarele erori:
tipAssert=FailedAssert; codEroare=BR-CO-13; localizareEroare=/Invoice/cac:LegalMonetaryTotal; textEroare=[BR-CO-13]-Invoice total amount without VAT (BT-109) = Σ Invoice line net amount (BT-131) - Sum of allowances on document level (BT-107) + Sum of charges on document level (BT-108).; expresieValidata=((cbc:ChargeTotalAmount) and (cbc:AllowanceTotalAmount) and (xs:decimal(cbc:TaxExclusiveAmount) = round((xs:decimal(cbc:LineExtensionAmount) + xs:decimal(cbc:ChargeTotalAmount) - xs:decimal(cbc:AllowanceTotalAmount)) * 10 * 10) div 100 )) or (not(cbc:ChargeTotalAmount) and (cbc:AllowanceTotalAmount) and (xs:decimal(cbc:TaxExclusiveAmount) = round((xs:decimal(cbc:LineExtensionAmount) - xs:decimal(cbc:AllowanceTotalAmount)) * 10 * 10 ) div 100)) or ((cbc:ChargeTotalAmount) and not(cbc:AllowanceTotalAmount) and (xs:decimal(cbc:TaxExclusiveAmount) = round((xs:decimal(cbc:LineExtensionAmount) + xs:decimal(cbc:ChargeTotalAmount)) * 10 * 10 ) div 100)) or (not(cbc:ChargeTotalAmount) and not(cbc:AllowanceTotalAmount) and (xs:decimal(cbc:TaxExclusiveAmount) = xs:decimal(cbc:LineExtensionAmount)))

Oare sa va trimit XML-ul din Webgest pe adresa de e-mail sa-l analizati ?

Multumesc.

Vali.
Vali
  •  

Razvan Valentin

posibil sa vina din valori ?
La pret unitar este 32.94 lei
La total este 32,93 lei

... ciudat ... acum am vazut ... o clipa sa corectez si revin ... ciudat ca nu am facut factura de mana ... am preluat-o dintr-o comanda ... AI-ul cred ca este de vina ... :-)))

revin
Vali
  •  

Razvan Valentin

mda ... asta era ... e clar ... de la AI e treaba ... nu-i bun ..  ;D  ;D  ;D

multumesc pt promptitudine

Vali
Vali
  •