Veriunea 8.10.1

Creat de cios, Decembrie 22, 2023, 07:19:32 PM

« precedentul - următorul »

cios

A trecut aproape un an de când nu s-au mai anunțat versiuni noi aici, dar ele au tot apărut!

Acum, în ajun de sărbători și de marea noutate cu care începe anul 2024, obligativitatea eFactura, merită vorbit un pic despre ea. S-au implementat începând cu versiunea 8.10.0 multe optimizări pentru a face cât mai ușoară transmiterea facturilor către ANAF și urmărirea statusului, precum și preluarea celor primite de la furnizori. Și unele și altele se vor salva într-o arhivă locală, sub forma în care vin parafate de ANAF.

Un capitol important este modul de generare a token-ului virtual pentru autentificarea oAuth, prin utilizarea căruia nu va mai fi necesară prezența celui fizic pentru comunicarea legată de eFactura. Este descrisă (sigur se putea și mai bine!) procedura în Administrare/Configurări/Certificate digitale.
  •  

moldovan.l

Buna ziua,

am postat ceva aici acum 2 zile ... dar in mod ciudat mesajele au disparut.

Oare din ce cauza ?

Vali
  •  

dfreddie

Bună ziua,

Am avut o problema tehnică cu server-ul și se pare că backup-ul de pe care s-a restaurat n-a inclus și postarea respectivă.
Imi cer iertare, n-a fost cu intenție!
Te rog frumos să repostezi ... dar ar fi bine ca la secțiunea de "Anunțuri" să rămână doar strict anunțuri. Se poate face un subiect nou la celelalte secțiuni sau dacă nu se încadrează la niciuna .... se poate posta la "De Toate".

Mulțumesc frumos pentru înțelegere!
Not too bad for a blind man ...
  •  

moldovan.l

Buna ziua,

la versiunea curenta de azi 10 Mai 2024 ... cred ca 8.10.10 ... la proforma imi apare sub Total factura si Sold precedent ... parca nu era chestia asta in trecut :-) ... cum se poate dezactiva ... sper sa fie pe undeva o bifa :-)))

Multumesc.

Vali
  •  

cios


https://forum.webgest.ro/index.php?topic=479

O să apară astăzi o versiune în care va fi dezactivat.
  •  
    Următorii utilizatori au mulțumit pentru acest post: dfreddie

moldovan.l

  •