Pentru viitor ... ul nu prea indepartat, speram :)

Creat de dfreddie, Septembrie 04, 2013, 04:40:36 PM

« precedentul - următorul »

dfreddie

De ceva timp ma sâcâie faptul ca lipsesc: Comenzi - Facturare din comenzi in modulul Clienti, Facturare din Proforma din acelasi modul si cred ca in modulul service ar trebui sa exite Eghipamente (Assets) pentru mai usoara inventariere a lor.
De asemenea as redenumi Bon cda-reparatie din meniul Interventii in ... Nota interventie/instalare sau Nota reparatie. Prima denumire cred ca e mai cuprinzatoare.
Ce parere aveti?

Multumesc mult.
Not too bad for a blind man ...
  •  

cios

Da, sunt lucruri amânate de mult timp, mai ales facturarea legată de comanda (de la client), aviz sau proforma. De fapt și proforma ar trebui legată de comandă.

Deocamdată avem în plan pentru versiunea 4.8.1 o aducere la zi a variantei de instalare automată a aplicației, pentru cei cu mai puțină experiență și mai comozi. La acest capitol luăm în calcul (nu pentru v.4.8.1 ci pe termen mai lung) și o variantă de Live CD. Ce ziceți, ar merita? Ar putea fi și o altă variantă completă, gata configurată de pus pe un vps. Nu prea avem experiență cu așa ceva și ne-ar ajuta niște păreri despre astfel de soluții "la cheie", gen TurnKey Linux - http://www.turnkeylinux.org/.

Apoi să adăugăm câteva formate de fișiere la import facturi complete sau doar articole la recepție. Probabil o să începem cu importul din Saga (xml și xls). Dacă aveți cazuri de furnizori de la care primiți sau vă pot trimite facturile în format electronic, dați niște exemple. Important e de fapt formatul programului din care fac exportul.

Apoi, dacă rămâne timp după rezolvarea problemelor mărunte ce apar inevitabil, poate atacăm și problema comenzilor de la clienți. Terenul a cam fost pregătit în baza de date, dar foarte probabil vor trebui făcute modificări pentru a acoperi cât mai bine tot fluxul. Dacă ar fi să legăm partea asta și de o posibilă interconectare, sau cel puțin compatibilizare de formate, cu un sistem de eCommerce gen PrestaShop, s-ar putea să dureze mai mult până să luăm în piept și modulul de service!
  •  

bogdy

Propunere pentru modulul service: se poate face o interconectare intre tabela de produse vandute si lista de produse din modulul de service ? Cred ca ar fi util pentru a nu crea de 2 ori acelasi articol. Totodata pentru a evita articolele fara service (consumabile) propun un checkbox (bifa) in form-ul de adaugare/modificare produs daca sa se afiseze sau nu in lista de produse service. Si cum pofta vine mancand si ideile in timp ce gandesti... o legatura intre produsele vandute si garantiile emise si modulul de service. Pe adoua tema am sa revin cu mai detaliat cand o sa stiu si eu mai exact ce vreau :)
  •  

cios

Sperăm să se poată face toate aceste conexiuni, cu timpul... care tot nu ne-ajunge...
  •