Introducere acte plată bancă

Creat de vios, Octombrie 27, 2012, 06:33:02 PM

« precedentul - următorul »

vios

Introducere acte plată bancă, nu se poate adauga plati  pe ( Alte plati / Ordin de plata ) si nici preluare NC plata salarii - contributii BASS - La actionare butonul  Adauga apare divul cu alerta :
Numărul documentului trebuie să fie numeric!,
desi numarul este numeric.
 •  

elis

Nu am putut simula eroarea nici la noi nici pe serverul public. În consola de erori javascript îți apare ceva?
 •  

vios

Sa rezolvat, nu ştiu care a fost situaţia însa a doua zi am reusit să înregistrez fară probleme, probabil după restartare.
 •  

vios

      Acum a aparut o nouă problemă la Extrasele de cont înregistrarea se face normal şi corect, însă la salvare pdf şi tiparire, la Sold initial: şi Sold final: nu apare nimic, iar la denumire înloc de Extras de cont nr. apare Reg. de casă nr.
 •  

elis

Raportul existent momentan (care se folosește la salvare pdf) s-a făcut special pentru registrul de casă.
Extrasul de cont nu trebuie  tipărit (la actele firmei se pune  extrasul tipărit de la bancă).
Dacă cineva totuși vrea să îl tipărească,  va avea posibilitatea într-o versiune următoare.
 •  

ciplog26

Am ramas in urma cu introducerea extrasului bancar si am adaugat o operatiune intr-o zi umatoare zilei in care lucram. Din pacate nu pot sa sterg operatiunea respectiva. Nu stiu de ce?
 •  

elis

Să înțeleg că data extrasului de bancă este mai mică decât data operațiunii care trebuie ștearsă? Dacă da, mă întreb cum ați reușit introducerea acestei operațiuni, pentru că la salvare se face testul de dată!
Extrasul de bancă din care se vrea ștergerea este închis? Dacă da, trebuie redeschis pentru a se face ștergerea. Asta înseamnă intrarea pe corecție extras și ieșirea fără corecție de cîte ori e nevoie pentru a ajunge la extrasul de modificat. După corecție se reînchid toate din nou. Dacă extrasul nu este închis, apare vreo eroare la ștergere?
 •  

ciplog26

Nu preia decat platile pentru contributii la asig sociale. Platile pentru impozit si CAM , nu.
E ceva ce nu fac bine?
 •  

elis

#8
Butonul de `Preluare plăți salarii BASS` se referă doar la plățile în contul unic (Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat - BASS).

Preluarea automată a fost foarte folositoare până când se plăteau mai multe sume în același cont (somaj, cas, cass atât pentru angajator cât și pentru angajați, fond accidente etc.). Acum au mai rămas doar cas, cass și impozit pe salar, în principiu. Doar aceste sume se despart la preluare în funcție de notele contabile înregistrate.

Impozitul și CAM sunt înregistrări separate în extrasul de cont (OP diferit ca și număr, poate și dată), deci trebuie preluate separat și în aplicație.
 •  

ciprian

#9
Nu se poate pune un buton si pentru preluare CAM?
Eventual pentru preluare Impozit pe Venit si Impozit pe dividende.
 •  

elis

Butonul de `Preluare plăți salarii BASS`  are avantajul de a introduce numărul și data operațiunii din extrasul de cont o singură dată, în spate generându-se trei înregistrări (cel puțin), completate fiecare cu numărul și data întroduse și cu suma și contul preluate automat.

Dacă s-ar pune buton pentru preluare CAM (impozit pe venit/dividende) ce avantaj vedeți față de formularul de la `Alte plăți`? Doar precompletarea sumei și contului pentru o singură înregistrare?
 •