Main Menu

gestiune marfa

Creat de Razvan Valentin, Ianuarie 04, 2025, 08:36:57 PM

« precedentul - următorul »

Razvan Valentin

Buna ziua,

Scriu aici chiar daca discutia este mai veche (de 10 ani 😊) ...

Am o situatie aproape similara adica practic am trimis un produs catre un client dar acesta a facut retur. Cand a ajuns returul la mine am constatat cu supriza ca a ajuns un alt produs ... deci cineva de la curieri a incurcat coletete.

Am facut reclamatie la eMag cu poze si etc si acestia mi-au despagubit valoarea produsului si astfel m-am trezit cu o factura in care eu sunt furnizorul si eMag este cumparatorul, fireste nu apare numele produsului ca sa pot sa-l scot din gestiune printr-o nfactura de vanzare, ci apare "Despagubiri conform anexa"
In acest context se pune problema cum pot sa scot produsul din gestiune avand in vedere ca nu am ca si document justificativ o factura de vanzare cu acel produs ci am o factura de despagubire.

Din practica cred ca este vorba despre o reglare a stocului si nu o putem incadra in Webgest la "bon de consum"
Poate intr-o actualizare urmatoare avand in vedere ca aceste "actualizari de stoc" sunt importante si este bine sa fie incadrate correct, poate in tab-ul "MISCARI INTERNE" s-ar putea defini un tab "Operatii speciale" care sa permita adăugarea sau scăderea din stoc a unor articole, pentru o gestiune. 
Operaţiile se efectuează articol cu articol şi sunt de două feluri:
1.   operaţii de încărcare a stocului, care generează articole contabile 3xx=6xx;
2.   operaţii de descărcare a stocului, care generează articole contabile 6xx=3xx.

Multumesc.
Vali.
Vali
  •