Author Topic: deviz  (Read 2192 times)

bogdy

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 211
    • View Profile
    • Email
deviz
« on: February 23, 2018, 09:31:11 PM »
Buna, am gasit un bug, am creat un deviz la care am uitat sa adaug ceva mai exact deplasarea. Am creat operatie noua cu denumirea "Deplasare", am adaugat-o pe deviz iar cand apas "Salvare" returneaza eroarea "Operatie negasita". Am anulat devizul si l-am creat din nou fara probleme.
O alta sugestie ar fi tiparirea imaginii de fundal documente si pe devize.
Multumesc
« Last Edit: February 23, 2018, 09:57:12 PM by bogdy »

elis

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 188
    • View Profile
Re: deviz
« Reply #1 on: February 26, 2018, 09:56:30 AM »
Mulțumim de observații! Problemele rămân de rezolvat pentru următoarele versiuni.

bogdy

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 211
    • View Profile
    • Email
Re: deviz
« Reply #2 on: April 04, 2018, 08:14:08 PM »
Revin tot aici cu un fenomen ciudat al modulului de facturare. Creez factura conform deviz si in momentul in care schimb seria de factura nu aduce ultimul numar disponibil de factura, ramane pe numarul 1 care in cazul meu e numarul din alta serie.

elis

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 188
    • View Profile
Re: deviz
« Reply #3 on: April 05, 2018, 08:58:56 AM »
Da, la venirea în formularul de facturare din deviz sau din bon comandă (modulul service), era un bug care s-a rezolvat pentru următoarea versiune!

bogdy

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 211
    • View Profile
    • Email
Re: deviz
« Reply #4 on: May 26, 2018, 06:55:27 PM »
Buna, la trecerea din deviz in factura am ajuns sa nu mai aduca nici macar seriile, mai exact am creat un deviz si din gresala am emis factura din alta serie. Am sters factura pentru a corecta situatia si cand am vrut sa reemit factura... surpriza... nu mai aduce nici macar seriile. Am facut restaurare date(aveam un backup din ziua precenda) si tot degeaba. Am emis factura direct valoric si acum pe linga faptul ca devizul apare fara valoare facturata nici la cele noi nu funtioneaza facturarea.
Multumesc

elis

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 188
    • View Profile
Re: deviz
« Reply #5 on: May 29, 2018, 11:23:01 AM »
Pe demo online am făcut un deviz pe care l-am facturat dar nu am putut simula problemele întâmpinate de tine (am facut și stergere factură si refacturare, am creat încă o serie să nu fie doar una ).
Factura de servicii făcută separat este normal să nu fie legată de deviz.
Dacă faci o factură obișnuită din Clienți îți apar seriile?

bogdy

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 211
    • View Profile
    • Email
Re: deviz
« Reply #6 on: May 29, 2018, 07:59:04 PM »
Din clienti seriile se incarca fara probleme. Doar la factura din devize am aceasta problema. Am incercat si eu pe DEMO si functioneaza normal. S-a rezolvat cu un clear cache.
« Last Edit: May 29, 2018, 08:01:17 PM by bogdy »

elis

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 188
    • View Profile
Re: deviz
« Reply #7 on: May 30, 2018, 07:11:18 AM »
Da, cache-ul browserului trebuie golit periodic!

bogdy

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 211
    • View Profile
    • Email
Re: deviz
« Reply #8 on: October 07, 2018, 05:55:43 PM »
Bug nou, de fapt nu e chiar asa de nou dar am uitat sa postez la ultima intalnire. Pe scurt: creez deviz nou->ok, adaug articol->ok si pe cand sa salvez devizul... BANG! "Data truncation: Incorrect decimal value: 'null' for column 'valestim' at row 1".
Daca aveti vre-o idee... la mine incepe un pic sa "arda" situatia incat am cateva de facut si facturat.
Multumesc

elis

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 188
    • View Profile
Re: deviz
« Reply #9 on: October 08, 2018, 08:11:02 AM »
Nu s-a mai plâns nimeni de o asemenea eroare, nici eu nu pot simula dar am facut ceva modificări legate de eroarea postată de tine.
Va apare în următoarea versiune.

bogdy

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 211
    • View Profile
    • Email
Re: deviz
« Reply #10 on: October 08, 2018, 10:31:06 AM »
Ce e drept ca eu între timp am schimbat serverul. Sa fie o problemă la backup si restore?

cios

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 648
    • View Profile
    • Email
Re: deviz
« Reply #11 on: October 08, 2018, 11:12:00 AM »
Posibil să fie o problemă de compatibilitate cu versiuni mai noi de Java sau MySQL/MariaDB, sau chiar de sistem de operare. Ce versiuni ale acestora ai pe noul server?


bogdy

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 211
    • View Profile
    • Email
Re: deviz
« Reply #12 on: October 08, 2018, 05:27:21 PM »
ca si server fedora 28 server cu update-uri la zi

bogdy

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 211
    • View Profile
    • Email
Re: deviz
« Reply #13 on: October 08, 2018, 07:58:57 PM »
Dat fiind faptul ca nu s-a mai plans nimeni infara de mine am decis sa sap mai departe si pe un server virtual cu debian 9, tomcat 9.0.12 instalat manual (nu din repository) si mariadb 10.1.26-MariaDB-0+deb9u1 am descoperit placere ca functioneaza. Datele fiind preluate din serverul fedora cu backup general.


cios

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 648
    • View Profile
    • Email
Re: deviz
« Reply #14 on: October 09, 2018, 06:21:56 AM »
Accesul pe cele 2 servere îl faci de pe același calculator, același browser? Ce versiuni de Java, Tomcat și MySQL sunt folosite pe Fedora?